Studenter//caféen

... er DIN ekstra dagligstue. En hyggelig stue, hvor studerende og alle andre kan kommer for at nyde vores store udvalg af drikkevarer. Her har I mulighed for at læse op på studiet, holde møder eller afholde et arrangement. Der er også her I har muligheden for at fange en stille time med en god bog, tage et par brætspil med vennerne eller hvad I ellers lige måtte have lyst til.

Vores studentercafé bliver bemandet om eftermiddagen af stedets mange co-workers (frivillige), som sætter stor pris på stedet og ser en prestige i at sørge for hyggelige omgivelser til vores gæster. Udover at skabe en god stemning i caféen, kan de også servere en god økologisk kaffe, en toast eller hvad der ellers ønskes. 

Cafeéns åbningstider

Tirsdag - fredag    14.00 - 21.00 (00.00)
Lørdag                  18.00 - 23.00 (02.00)
Søndag - madag   17.30 - 21.00
(Evt. udvidet åbningstid ifm. event)

Tirsdag - fredag kan du i tidsrummet 14.00 - 17.30 blive mødt af vores Coffee-selfservice.
(Coffee-selfservice er et ubetjent cafe miljø)

Vi har et bredt sortiment af forskellige drikkevarer. Heriblandt forskellige sodavand, økologisk saft, RTD’er, spiritus, øl og udvalgte speciel øl. Vi har også friskmalet økologisk kaffe fra vores egen espressomaskine.

Vi giver studierabat på mange af vores drikkevarer, så du som studerende også kan nyde noget vådt til ganen, for SU venlige priser. Så husk dit studiekort!

smiley