Emil Kruse

24. April 2020

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 21.00
Døren åbnes: Kl. 20:30 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 120 kr.
I døren: 150 kr.
Forsalg, studerende: 95 kr.
I døren, studerende: 125 kr.

Arrangementet på Huset d.24 april 2020 er aflyst og der kommer ingen ny dato i efteråret 2020, derfor vil alle billetkøbere automatisk få deres penge retur.

EMIL KRUSE

Emil Kruse har på trods af sine unge alder været en del af den danske musikscene i lang tid. Først som den ene halvdel af grime-duoen “Sleng”, og senere under navnet Aesthetic, hvor han lavede 90’er-inspireret hiphop. Senest har Emil Kruses lyd gået sin sejrsgang i samarbejde med Benjamin Hav. Med mere end 4.5 mio streams har Air Tonight vakt genkendelse og feststemning i hele Danmark.

I 2016 udgav Emil Kruse debut EP’en “Slumromantiker” under eget navn, som blev rost til skyerne af størstedelen af den danske anmelderstab.
Kruses musikalske univers kan bedst beskrives som melodiøse vokalstrofer akkompagneret af lige dele sfæriske synth-flader og 80’er Moog-bas.

2016 var Emil Kruses store gennembrudsår. Her gjorde han sig den i grad bemærket. Både med singlerne ” Hvor Hen”, ”Alt for Længe” og ”Hver Dag” og ikke mindst EP´en ”Slumromantiker”. Emil Kruse spiller fortsat for et voksende publikum, og nu er han klar til at drage ud på en større Danmarksturné, hvor han til foråret besøger 9 byer på tværs af landet.