Southern Sound // Middlename Mississippi

American evening

28. February 2020

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 20.00
Døren åbnes: Kl. 19:30 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 125 kr.
I døren: 155 kr.
Forsalg, studerende: 100 kr.
I døren, studerende: 130 kr.

SOUTHERN SOUND

Southern Sound har eksisteret siden Tønder Festival 2015, og det er ikke helt uden betydning at den lokale Tønder-gruppe mødtes her, da genren folk/rock/pop lystigt præger musikken. 

Bandet, som består af Kasper Buch, Torben Ilsøe Nielsen, Preben Hultgren, Maria Schulz og Simon Møbjerg Nielsen, har på bare få år præsteret mere end 100 koncerter rundt i det danske land. Især året 2019, hvor bandet markerede sig på nogle af landets største festivaler og spillesteder, samt fik airplay på P4, Globus Guld, og Radio 24/7. 

Siden udgivelsen af deres første album, “This is Southern Sound”, er bandet blevet sign'et hos det aarhusianske pladeselskab DANA Studio, der også har produceret bandets seneste album, “Travel”. Denne titel blev senere også navnet på bandets hidtil største turné, som bød på koncerter i ind- som i udland. Southern Sound modtog samme år et legat for deres musikalske præstation.

Bandet har tidligere spillet support for navne som Signe Svendsen (DK), Anthony da Costa (USA) og På Slaget 12 (DK).

MIDDLENAME MISSISSIPPI

Middlename Mississippi er en Roots kvartet med rødder i Esbjerg og omegn. Kendetegnet ved bandet er stærke harmonier, blues og stil. Bandet drager meget inspiration fra den amerikanske folk og blues tradition fra 1900-tallet. Bandet spiller primært originalt musik, men medbringer også omarrangerede covernumre. I 2015 udkom bandets debut EP som prægede bandets stil og lyd i retningen af en moderne Folk Blues.

I 2017 spillede bandet til "Sofar Sounds" i Odense med bandets eget nummer Far away: https://youtu.be/ohWcOSo5gWk
I midten af 2018 udkom bandets 2. plade i form af en “Mini-EP” kaldt “Cabin Recordings” som kan findes på blandt andet Spotify.