Marc Facchini // Elba // Penny Police // In Memoirs

En del af Folk og Fæstival 2020

30. January 2020

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 19.30
Døren åbnes: Kl. 19:00 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 100 kr.
I døren: 125 kr.
Forsalg, studerende: 75 kr.
I døren, studerende: 100 kr.

Marc Facchini // Elba // Penny Police // In Memoirs

Folk og Fæstival inviterer publikum ind til en intim aften med en række lokale, fantastiske sangskrivere.

Marc Facchini vandt sidste års Katapultkonkurrence og giver sit bud på lyden af Danmark anno 2020. Ved at fylde blenderen med højskolesangbogen, wikipedia-artikler, religiøse tekster, guldfisk, LSD og rykkere fra SKAT vil han skabe et moderne take på skandinavisk sangskrivning med klare rødder i 70’ernes folke- og rockmusik.

Elba spillede på sidste års Roskildefestival og har fået en del bevågenhed efter at singlen ”Antidote” har fået gode anmeldelser bl.a. i den engelske presse i Clash Magazine, hvor hun bliver sammenlignet med den svenske electro-pop dronning Robyn.

Penny Police er et alias for den danske sanger og sangskriver Marie Fjeldsted, som har imponeret med sit alternative greb på popgenren. Med sin unikke og minimalistiske sound, og ikke mindst luftige og fortryllende vokal, rammer hun noget ganske særligt, smukt og nærværende.

In Memoirs alias Morten Fillipsen der også er kendt fra the Grenadines, har siden sin udtagelse til P3s Karrierekanonen opnået stor succes. Der er ny musik på vej så lad os se hvad han finder frem på en singer-songwriter aften.

 

RABAT: Hvis du har billet til én af FOLK & FÆSTIVALs koncerter på Husets 1. sal, kan du fremvise den i døren alle øvrige dage og få 50 % rabat på entréen både til koncerter og bal/DJ. 
NB! Gælder kun dørsalg.

Koncerterne er en del af Folk og Fæstival og efter koncerterne er der bal i caféen. Festivalen byder på danseworkshops, talentshowcase, madbod og meget mere. Se det fulde festivalprogram på http://folkogfaestival.dk/ 

Denne billet giver adgang til hele Huset Esbjerg på den pågældende dag under Folk og Fæstival.