Le Vent du Nord

En del af Folk og Fæstival 2020

2. February 2020

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 19.30
Døren åbnes: Kl. 19:00 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 125 kr.
I døren: 150 kr.
Forsalg, studerende: 100 kr.
I døren, studerende: 125 kr.

Le Vent du Nord

Det prisvindende og utrolig populære fransk-canadiske band Le Vent du Nord er en førende eksponent for Quebecs fransksprogede folkemusiktradition. Siden dannelsen i 2002 har bandet oplevet kometagtig succes, og har optrådt ved mere end 1.800 koncerter på fem kontinenter.

Deres energifyldte musik er bygget op af både harmonika, guitar og violin, men bandets ”sound” er først of fremmest præget af Nicolas Boulerices drejelire, som tilføjer et jordnært, groftskåret udtryk til selv de mest højtflyvende dansemelodier. Læg dertil deres uimodståelige flerstemmige sang og en spilleglæde, der i den grad får publikum med.

Line-up:
Nicolas Boulerice (sang, drejelire, keyboard)
Olivier Demers (violin, sang, foot percussion)
Simon Beaudry (sang, guitar, bouzouki)
Réjean Brunet (sang, harmonika, bas)
André Brunet (violin, sang)

 

RABAT: Hvis du har billet til én af FOLK & FÆSTIVALs koncerter på Husets 1. sal, kan du fremvise den i døren alle øvrige dage og få 50 % rabat på entréen både til koncerter og bal/DJ. 
NB! Gælder kun dørsalg.

Koncerterne er en del af Folk og Fæstival og efter koncerterne er der bal i caféen. Festivalen byder på danseworkshops, talentshowcase, madbod og meget mere. Se det fulde festivalprogram på http://folkogfaestival.dk/

Denne billet giver adgang til hele Huset Esbjerg på den pågældende dag under Folk og Fæstival.