Nathalia Florez

Koncert- og releasefest

6. December 2019

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 20.00
Døren åbnes: Kl. 19:30 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 50 kr.

Du er hermed inviteret til min releasekoncert/fest!

Det er med stor glæde, at jeg annoncerer denne begivenhed. Jeg har med det dejligste band, bestående af Enrico Salvatucci på klaver, Niklas Emborg Gjersøe på bas & cello, Maria Martine Jagd på violin og Hans Kristian Knold på trommer, indspillet mit første album.

Den 6. december deler jeg musikken med jer på diverse streamingtjenester, CD'er og nu også i form af en lille koncert på Huset Esbjerg. Efterfølgende står den på julehygge, hvor der vil være glögg og æbleskiver til alle- juleøl'er vil selvfølgelig være at købe i baren! Spred budskabet, sæt kryds i kalenderen- det vil gøre mig så glad.

Kærlige hilsener, Nathalia Flórez
_______________________________________________________________

"Nathalia Flórez er en sangerinde fra vestkysten, Fanø, og har i løbet af de sidste år, bredt egne kompositioner og danske tekster ud i Danmark med stor succes.
D. 6/12 2019 vil udgivelsen af hendes debutalbum "I Aftenens Sidste Minutter" finde sted.

Kulturarv og indtryk fra barndomsbyen, Sønderho, kommer til udtryk i hendes musik og tekstforfatning, og med bandet; Annelene Toft Christensen på violin, Enrico Salvatucci på klaver, Niklas Gjersøe på kontrabas & cello og Hans Kristian Knold på trommer, smelter tekst- og melodiunivers stemningsfuldt sammen, i et genrefelt mellem "folk" og "ny nordisk jazz"."