Spöket i Köket

Support: Annelene

19. October 2019

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 20.00
Døren åbnes: Kl. 19:45 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 100 kr.
I døren: 130 kr.
Forsalg, studerende: 70 kr.
I døren, studerende: 100 kr.

SPÖKET I KÖKET

Svensk/dansk/belgiske Spöket i Köket et sandt overflødighedshorn af fyrig, fængende og formidabel folk! Med en sindrig blanding af traditionelle folke-instrumenter som violin, fløjte, mandolin og harmonika, serveret på et sprødt leje af klaver, guitar og kontrabas, generøst krydret med saxofoner, trompet og trækbasun har dette ti mand høje orkester et helt unikt og powerfuldt udtryk, som bevæger sig i grænselandet mellem traditionel folkemusik og moderne bigbandmusik. Repertoiret er et smagfuldt opkog af ny og gammel vise- og spillemandsmusik fra både Sverige, Danmark, Norge, De Britiske Øer og ikke mindst fra Canadas provinser.

Udover en anseelig række spillesteder i Sverige og Danmark har bandet i løbet af de forgangne år bl.a. optrådt på Korrö Folkmusikfestival, Odense Jam Days, Godtfolk Festival på Fanø, Musik over Præstø Fjord, FolkBaltica festivalen, samt Folk Spot Denmark på Tønder festivalen 2017.

I foråret 2017 serverede Spöket sit første album Den Nya Spisen, og i 2019 er bandet atter pladeaktuelle med opfølgeren: Château du Garage som allerede ser ud til at være blevet en rigtig god årgang…

Support: Annelene 

Annelene inviterer jer på en musikalsk rejse med hendes egne kompositioner som henter inspiration i alverdens musik. Annelene bruger loop-pedal og teknikker fra andre genre, som udfordre musik-genrernes grænser, til at skabe hendes lydunivers.