Westcoast Gospel Voices

Feat: Tanni/Rikke Egholm Ravn/Anja Møllerskov

15. June 2019

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 13.00
Døren åbnes: Kl. 12:30 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 85 kr.

Sommerkoncert med Westcoast Gospel Voices featuring Esbjerg’s sejeste Soulsisters
Tanni, Rikke Egholm Ravn og Anja Møllerskov

Lørdag 15. juni er der mulighed for at få tanket en MASSE positiv energi, når Westcoast Gospel Voices og Esbjerg’s Sejeste Soulsisters, i from af Tanni, Rikke Egholm Ravn (Kind of Magic) og Anja Møllerskov (Dressed for Roxette) holder et brag af en sommerkoncert. 

Der vil blive sunget mange forskellige sange, både glad og levende gospel, men også melodier af blandt andet George Michael og Elvis. 
"Gospel er ikke blot fantastisk musik at lytte til, det er også fantastisk musik at synge til. Den energi og glæde, som vi kan mærke, når vi synger, vil vi meget gerne dele ud af til så mange som overhovedet muligt, og ved vores kommende sommerkoncert har vi endvidere været så heldige, at de tre ovennævnte fantastiske solister har sagt ja til at være med til, at gøre denne musikalske eftermiddag endnu mere fantastisk." lyder det fra korets PR afdeling.

Det vil derfor også blive rig mulighed for at synge med, og vi garanterer en hyggelig eftermiddag i musikkens tegn.

Prisen for denne unikke oplevelse er KUN 85,00 kroner (+ gebyr)

Bemærk, der er kun et begrænset antal billetter, og der sælges kun billetter ved døren, såfremt der ikke er udsolgt inden selve dagen. Kom og nyd en helt særlig koncert. Vi glæder os rigtig meget til tage dig med til en glad og medrivende oplevelse.

For yderligere oplysninger kontakt venligst PR-ansvarlig Pia Rosendahl (22 67 32 27).