The Great Malarkey

25. May 2019

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 21.00
Døren åbnes: Kl. 20:30 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 95 kr.
Forsalg, studerende: 50 kr.

Så er The Great Malarkey tilbage i Esbjerg!

For dem, der endnu ikke kender det 8 mand høje London-band The Great Malarkey, kan musikken bedst beskrives som en fabelagtig blanding af syret cirkuslignende sigøjnerpunk og melankolske slagere, stærkt understøttet af sangerinden Alex Wares kraftfulde stemme og intense nærvær på scenen. Hun er et sejt energibundt med en charmerende punk-attitude, som forplanter sig overalt i salen.

The Great Malarkey er med deres kludetæppe af musikalske udtryk på alle måder umulige at sætte i bås. De nævner selv The Pogues, Nirvana og Tom Waits som inspirationskilder.
De har efterhånden spillet en del koncerter og festivaler rundt omkring i Danmark bl.a. på Skarø og Tønder Festival og hver gang med stor succes, simpelthen fordi de hver eneste gang leverer en uforglemmelig musikalsk fest og vild energi.

The Great Malarkey er direkte og måske endda en smule vrede i deres udtryk og tekstunivers, men de serverer det med så meget humor og kærlighed til musikken, at det er umuligt ikke at blive revet med af ren og skær begejstring over deres smittende energiudladninger og de efterlader altid et begejstret og storsvedende publikum.

Så få snøret skoene og forbered jer på vild musikglæde og musisk fest når The Great Malarkey kommer til Esbjerg.