Kultur//caféen

... er DIN ekstra dagligstue. En hyggelig stue, hvor studerende og alle andre kan kommer for at nyde vores udvalg af drikkevarer. Her har I mulighed for at læse op på studiet, holde møder eller afholde et mindre arrangement. Der er også her I har muligheden for at fange en stille time med en god bog, tage et par brætspil med vennerne eller hvad I ellers lige måtte have lyst til.

Kultur//caféen bliver bemandet sidst på eftermiddagen af stedets mange frivillige, som sætter stor pris på stedet og ser en prestige i at sørge for hyggelige omgivelser til vores gæster. Udover at skabe en god stemning i caféen, kan de også servere en god økologisk kaffe, en toast eller hvad der ellers ønskes. 

Vi slår også tit dørene op tidligere på dagen med "Coffee-self-service", Her står der kaffe og te på kanden og du har mulighed for at købe en sodavand med MobilePay.

Cafeéns åbningstider

Tirsdag                  18.00 - 23.00
Onsdag - fredag    12.00 - 22.00

Lørdag, søndag og mandag - Holder vi åbent når der er koncerter eller andre events i huset.

Onsdag - fredag kan du i tidsrummet 12.00 - 18.00 blive mødt af vores Coffee-selfservice.
(Coffee-selfservice er et ubetjent cafe miljø)

Vi har et bredt sortiment af forskellige drikkevarer. Heriblandt forskellige sodavand, økologisk saft, RTD’er, spiritus, øl og udvalgte speciel øl. Vi har også friskmalet økologisk kaffe fra vores egen espressomaskine.

smiley