Kultur//caféen

... er DIN ekstra dagligstue. En hyggelig stue, hvor studerende og alle andre kan kommer for at nyde vores udvalg af drikkevarer. Her har I mulighed for at læse op på studiet, holde møder eller afholde et mindre arrangement. Der er også her I har muligheden for at fange en stille time med en god bog, tage et par brætspil med vennerne eller hvad I ellers lige måtte have lyst til.

Kultur//caféen bliver bemandet sidst på eftermiddagen af en af stedets mange unge studerende, som sætter stor pris på stedet og ser en prestige i at sørge for hyggelige omgivelser til vores gæster. Udover at skabe en god stemning i caféen, kan de også servere en god økologisk kaffe, en toast eller hvad der ellers ønskes. Vi har et bredt sortiment af forskellige drikkevarer. Heriblandt forskellige sodavand, økologisk saft, RTD’er, spiritus og øl. Vi har også altid friskbrygget økologisk kaffe.

Vi slår tit dørene op tidligere på dagen med "Coffee-self-service", Her står der kaffe og te på kanden og du har mulighed for at købe en sodavand med MobilePay.

Cafeéns åbningstider

Søndag - mandag     18.00 - 22.00
Tirsdag - fredag    12.00 - 22.00
(forlængede åbningstider ved events/Jam mm.)

Lørdag holder vi åbent, når der er koncerter eller andre events i huset.

Søndag og mandag, samt tirsdag - fredag i tidsrummet 12.00 - 18.00 kan du blive mødt af vores Coffee-selfservice. Dette er vores bud på et ubetjent cafe miljø - men med de samme hyggelige rammer som altid.

smiley